follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Instalatii canalizare » Judetul MARAMURES
  home     Instalatii canalizare   Judetul MARAMURES

Instalatii canalizare Maramures

Obtineti cel mai bun pret pentru instalatii canalizare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
instalatii canalizare baia mare, instalatii canalizare maramures, instalatii canalizare (Baia Mare, MARAMURES)
Executie proiectare gaze naturale, termice, sanitare, apa, iscir cazane si centrale termice cu p < 400 kw. clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii..
0745 *** ***Click aici!
instalatii canalizare (Baia Mare, MARAMURES)
Sc coframar srl este o societate cu experianta de lucru nationala si internationala in domeniul constructiilor civile, constructiilor de hale (ne/industriale), renovari, cca.calitatea lucrarilor,punctualitatea in indeplinirea la timp a proiectelor,echipa calificata si preturile negociabile fac din noi un concurent redutabil si o firma serioasa si apreciata.echipa administrativa este una solida,unita si bine pregatita,iar muncitorii nostrii sunt printre cei mai buni,intr-un cuvant ..
0746 *** ***Click aici!
instalatii canalizare (Baia Mare, MARAMURES)
Activitatea s-a concentrat atat asupra proiectarii, cat si asupra executiei de instalatii in domeniul gazelor naturale, sanitar, ventilari, incalziri, canalizari oferind si servicii de consultanta / asistenta tehnica in alegerea echipamentelor sau livrare de echipamente pentru realizarea unor instalatii performante si eficiente din punct de vedere alcosturilor (atat in investitie, cat si in exploatare si î]intretinere). pentru instalatii speciale asiguram executia instalatiilor...
0262 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie